diumenge, 18 de març del 2012

Què Kony és això?

Acabo de malbaratar mitja hora de la meva vida veient la propaganda d'aquest famós video (KONY 2012) del que molta gent parla i sobretot molts mitjans de premsa escrita (els grans mitjans, és clar) com un gran èxit de marketing viral.
No deixa de ser un bon producte de marketing, molt ben fet, però dirigit a ments simplistes, ja siguin americanes o de qualsevol lloc (de simples n'hi ha a tot arreu).
M'agradaria saber qui ha finançat aquesta escòria propagandista que ens ven la moto d'uns Estats Units que continuen salvant el món dels dolents. Després d'esborrar del mapa (molt netament) Saddam, Bin´Laden i Gadaffi ara anirien a per aquest Kony de fill de puta.
No cal dir que el paio que protagonitza el video fot caguera i la seva ONG pudor. En el kit de Kony 2012 hi podrien posar també una bossa per vomitar. Vén la xarxa com una gran oportunitat d'engegar iniciatives solidàries però jo llegeixo entre línies que veu l'oportunitat d'arribar amb missatges ben simples a moooolta gent.
La realitat és que els Estats Units preparen el terreny per una major presència de tropes americanes en una zona d'Africa en la que si no s'espavilen Xina els passarà la mà per la cara com ha fet en altres zones del continent (veure una anterior entrada sobre el tema). Si t'has tragat el video aquest dels nassos no està de més veure el contra-video que evidentment no té tans sponsors darrera ni tant de bombo als mitjans, però que t'explica més objectivament les raons de tot plegat sense drames, dolents i salvadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License