dijous, 25 de febrer del 2010

On és l'estatut?

Aquest matí m'ha vingut un flash i m'he preguntat que se n'està fent del tema Estatut...Potser he estat bastant desconnectat però jo fa dies que no en sento a dir res i ja no sé si això és bó o dolent.
Vull dir que és evident que ens estan prenent pel pito del sereno amb aquest tema, però ja no sé qui és que ens pren el pél, si el govern de l'estat espanyol, si el president de la generalitat de Catalunya amb l'accent català més extrany de la història o tots els polítics i els mitjans d'aquest país.


Van estar donant pel sac amb aquest collons de tema durant un munt de temps...es va acabar aprovant un estatut miserable al costat del primer esborrany i ara a Espanya l'estan fent servir per eixugar el cul de tots els membres del constitucional.
Suposo que amb la conya de la crisi (que si ara econòmica, que si ara social), el terratrèmol d'Haiti, les inundacions a Al-Andalus i ara de cara a l'estiu el mundial de futbol, tal dia farà 10 anys d'aquell estatut i ja començaran a perdre el temps per fer-ne un de nou més actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License