dimecres, 3 de març del 2010

Codi de barres

Que el temps passa és una obvietat i que ens fem grans amb el temps, també. Així que cada vegada sóc més conscient que no tornaré a lluir aquella melena rinxolada d'antany (òstia! sona fatal però es veu que és correcte...). Les entrades avancen imparables i he decidit portar cabell curt abans que entrar en el club del codi de barres.



Aquest particular 'hairstyle' me'l va fer popular el polític basc Iñaki Anasagasti, que es veu que el va voler patentar, però se li havien avançat uns yankis (que l'anomenen 'combover') que van rebre el Ig Nobel d'enginyeria (paròdia dels premis Nobel)  per la brillant idea. És més, es veu que hi ha un documental d'una hora que es diu 'Combover: The Movie'.

El cas és que, tot i resultar bastant patètic i llardós, almenys no utilitzen extensions de cabell provinents de temples hindús. Es veu que el cabell que dónen com a ofrenes en els temples de la Índia, (i que abans es feien servir per fer matalassos) es revén a uns 500$ el kilo a empreses que el decoloren i en fan extensions que després es pengen xurris i xurros que van a la última en els països "avançats".

3 comentaris:

  1. Ignorava profundament que es pogués patentar un pentinat. Si s'ha quedat calb (bé, més o menys) ho ha d'assumir amb dignitat. Un altra cosa es que ara comenci a créixer pèl a les orelles o l'esquena. Si això passa, pot cagar-se en allò més negre...

    ResponElimina
  2. dignitat, dignitat... que si es tracta de trasplantar-se cabell rinxolat, sorgeixen idees poc agradables.

    ResponElimina
  3. Sí, és desagradable...però fàcil de trobar...

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License