dimecres, 28 d’abril del 2010

Tocant sostre

Per si no ho havieu llegit o sentit abans, en Zapatero diu que l'atur ha tocat sostre.  Després de l'"errada" que ha fet saber que l'atur ja ha sobrepassat el 20% (4.612.700 aturats), ara surt i diu que tranquils, que d'aquí no passa i que ara tot serà baixada. Com fa poc més d'un any, quan el Corbacho deia que a 4 milions d'aturats no s'hi arribaria pas.

Qué catxondo!

Potser parlen de tocar un fals sostre, una mena d'altell on s'hi amaguen uns quants aturats més. Pensem, que hi ha previsions no tan optimistes que diuen que es pot arribar al 30% el 2012. D'acord que els interessos d'uns són mantenir-se a la poltrona i el d'altres és vendre llibres, però els primers ja està més que comprovat que són uns mentiders.

Però parlant de tocar sostre, és també una mica preocupant pensar que l'eufòria blaugrana davant d'aquesta dificilíssima tornada de semifinals pot estar tocant sostre. No se n'està fent un gra massa de tanta confiança en una 'remuntada' que han de decidir 11 jugadors al cap i a la fi? Per què no esperem a passar per estar eufòrics? Deu ser que és dels pocs motius d'alegria que podrem tenir per aquestes terres...

4 comentaris:

  1. Per desgràcia, sembla que el pitjor de la crisi encara no ha passat. Només cal veure el que està passant a Grècia i l'impacte que pot tenir en altres economies del sud d'Europa. És més, si el ZP diu que ja s'ha tocat sostre, és que encara s'està lluny d'ell.
    Sobre el Barça... caure injustament eliminats fa mal.

    ResponElimina
  2. doncs ja no ens queda ni el Barça...

    Ara sí que han d'estar preocupats els nostres polítics sense aquesta inmensa pipa d'opi que és el futbol...

    ResponElimina
  3. Encara se'l creu algú el ZP? Si en estrenar la presidència europea va dir que "estamos a punto de salir de la crisis si es que no hemos salido ya". A partir d'aquí...

    ResponElimina
  4. El temps sempre treu i dona raons, amb el cas del Barça ja s'ha vist!.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License