dimecres, 12 de maig del 2010

El que el sabater dóna, el sabater ho treu...

Al final, ha calgut afrontar la realitat i admetre que l’estat español fot pena i fa molta pudor. Que de jugar la Champions està en el playoff de descens junt amb Grècia (ja a segona) i Portugal.
El Sabater ha hagut de fer el que ha estat evitant i, ara que ja ho té tot perdut, tant li fot tirar per terra tot el poc que se li havia reconegut. De fet, l’únic que deixarà el seu mandat de diferència serán els matrimonis homosexuals, que són gratis. Tota la resta, l’acabarà retallant o ventilant.
Les baixades de sous als funcionaris, si són proporcional als ingresos, no és tan descabellada, tenint en compte que tenen feina assegurada i que qui ha hagut de trobar feina ara es troba amb sous més d’un 10% més baixos. Ben mirat, potser això tampoc caldria si en època de vaques grasses no s’hagués tret de la màniga els ministeris d’igualtat i habitatge.
Ara, la resta de mesures relatives a pensions, jubilacions, xec nadó o dependència s’acaben carregant la política d’esquerres i socialista del Sabater. Quin pàjaru!
España està amb la merda al coll i només es prenen mesures quan ja no hi ha cap més opció.  Això sí, s’han tirat milions i milions amb el collons de Plan E, pavimentant i aixecant carrers intentant maquillar les xifres de l’atur, però ara ja no és el nombre d’aturats el problema, sino que ja no hi ha pasta.
Això sí, els mercats reben amb pujades les mesures preses pel govern español. Puta mare. Això a la gent del carrer els farà dormir més tranquils.

Espero que la UE encara tingui pasta per deixar quan Espanya peti. Aviam si quan això passi la gent s’anima a sortir al carrer d’una puta vegada.

4 comentaris:

  1. Collons, ara que em proposava jo tenir descendència amb la Srta. Tiquismiquis... em trauen el xec...

    ResponElimina
  2. La baixada dels funcionaris és del 5% per tothom: pel Setapé és el mateix un mileurista que treballa fent de conserge que un puto càrrec de confiança enxufat a qualsevol administració que cobra del doble en endavant!. Només tinc una paraula per definir-ho: filldeputa!.

    ResponElimina
  3. Rectifico, sembla ser que la retallada serà esglaonada. Però no deixa de ser un filldeputa!.

    ResponElimina
  4. i m'he deixat de comentar els 400€ famosos que va regalar a canvi de vots...i ara diu que hi ha massa dèficit. Quins collons!

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License