dimarts, 8 de juny del 2010

Temps de finals

Ja tenim aquí la final de l'ACB. Un cop més el Real Madrid s'ha quedat fora d'una final que enfronta els dos millors equips de l'ACB, sobretot pel que fa a joc.
Per mi aquesta final té tres punts clau:

  • El barça pot completar la millor temporada guanyant els 5 titols en els que ha participat: Lliga Catalana, Supercopa, Copa del Rei, Eurolliga i ara Lliga! A més, s'ho mereix perquè apart de ser un equipàs, juga fantàsticament bé i és un plaer veure aquests paios en acció.
  • Ricky Rubio ha demostrat que no es va equicocar amb el moviment que ha fet aquesta temporada. Va decidir no anar a Minessota on s'hagués mort de fàstic, no anar a Madrid (on si hi hagués anat potser no els hagués anat així) i venir al Barça on, a més de demostrar el que val cada dia més, ho haurà guanyat tot.
  • Podrem gaudir de Tiago Splitter un cop més, un pívot al nivell dels Scola o Marc Gasol, merescudíssim MVP de la temporada i que qualsevol dia se'ns marxarà a vés-a-saber-què a l'NBA.
La meva aposta és un 3-0 pel Barça, encara que tan de bo s'allargui més i poguem gaudir de bon basket més dies.

Vinga aquests genolls de vidre de l'Atomic Dog!!

Pel que fa a la final de l'NBA, el tema està més complicat. Sembla més equip els Celtics, però amb el nivell que està demostrant el Pau (i també pel Kobe) faria gràcia que guanyés el segon anell, sobretot davant del Garnett. A més Paul Pierce em fot força mania també. Ho sento pel Rovirosa.

En definitiva, em semblen molt més entretingudes les finals de l'ACB i a nivell de partit li donen deu mil voltes a l'entertainment NBA, però ja que les tenim totes dues, a seguir-les!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License