dilluns, 17 de maig del 2010

Boicot a l'eufòria

Ja hem guanyat la lliga!
Quin equipàs i quin futbol! Tan bons xavals que semblen. Quina pinya que fan! I qué que està el Piqué, que graciós que és l’Alvés i que bé que parla el Guardiola….I podriem estar dies elogiant aquesta gent que passa la mà per la cara al Madrid més xulo i prepotent.

Ara, ben segur que un dels més contents deu ser l’Hereu, que veu com el campionat de lliga fa pasar el seu particular fiasco de consulta popular en un segon terme.  Això sí, ha reconegut l’error i, com a home respectable que és, ha donat una empenteta a l’abisme a dos caps de turc que paguin els plats trencats, amb el mateix estil que ho faria l’Escurçó Negre amb en Baldrick i en Percy.
Per altra banda, amb aquesta lliga acontentem el populatxo de l’Espanya assimilada i ja podem anar cantant campions, campions, que l’estatut segueix en escabetx i ens segueixen donant pel cul sempre els mateixos.


Només que la meitat de gent que va sortir ahir al carrer per la lliga del barça, sortís per totes les canallades que foten els polítics, ja en deixarien de fer la meitat. 
Ara només faltarà que Espanya faci un gran mundial i de la retallada d’en Zapatero no se’n recordarà ni Déu.  

Vinga, que ja tenim aquí els playoffs de l’ACB i ja només queden 3 setmanetes i mitja pel mundial!!

2 comentaris:

  1. Ara només falta que es treguin de la màniga una grip canina o alguna merda semblant i ja ni cristu se'n recordarà de la crisi.

    ResponElimina
  2. L'Hereu ha tingut aquesta sort, que se n'ha parlat menys per l'efecte positiu de la victòria blaugrana. Amb tot el que està caient, tb podem tenir una alegria, no?
    El que sí és molt trist és que per això tothom surti al carrer i ningú es mobilitzi davant totes les retallades que ens estan fotent.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License