dissabte, 14 de gener de 2012

El Nou Bulli

Aquesta nit he somiat que era cuiner del Bulli i que estava tocat per una vareta màgica que feia que qualsevol creació culinaria meva es convertís en un èxit inmediat. Això ha fet que, quan m'he llevat, he obert la nevera i he vist els pocs recursos de que disposo, m'atrevís a idear un menú per a cobrir el buit gastronòmic que ha deixat en el país el tancament del tant nostrat Bulli. És així com he arribat a dissenyar els següents plats que, si no me'ls copien abans a La Riera, em poden permetre introduir-me en l'avanguarda gastronómica mundial.

  • Deconstrucció d'escuma de baixos a l'aroma de bacallà
  • Cruixent de delicies de nas refredat
  • Carpaccio de tomaquet madur amb fongs incipients
  • Tempura de pèls de dutxa amb borrellons de passadís 
  • Amanida de molsa de pessebre amb vinagreta d'essència de greix de campana
  • Tartaletes de mantega passada amb polsim d'ungles de dol
  • Terrina de patè a mitges amb floridura consistent
Aquí m'he passat amb el polsim d'ungles de dol

Bé, com deia el gran Jaume Pastallé, espero que aquest menú la gana els hagi obert i que un cop menjat, els surti per l'"ojet". Bona cuina!



1 comentari:

  1. definitivament això de la cuina moderna no es per mi...

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License