dimecres, 7 de juliol del 2010

Paradoxa

Ara tornava cap a casa i m'ha fotut vergonya viure a Barcelona. Gent per Mitre amb banderes d'Espanya, desenes de persones amb la samarra de la roja, clàxons, cohets.... No he notat massa diferència amb quan el Barça guanya algun títol. El que se'ns pot venir a sobre si diumenge guanyen!!
És acollonant que tal com ens estan humiliant des de l'estat espanyol i havent dissabte la manifestació per exigir respecte, hi hagi tan espanyolista a Catalunya.

El pijor de tot és que aconsegueixin els majors èxits esportius amb una columna vertebral de catalans.
Jo vinc d'una generació on Espanya sempre ha fotut la pena, tan en basket com en futbol i ara, per les noves generacions resulta que és un país campió. 
Curiosament en tots dos esports la gran base de la selecció la conformen jugadors catalans. Ens maltracten i a canvi els donem alegries. Una puta paradoxa.

7 comentaris:

  1. Sí, les coses estan anant massa lluny amb aquest mundial... no sé, però està la gent tan exaltada que no m'estranyaria que a Hernani o a Renteria també es celebraren les victòries d'Espanya...

    ResponElimina
  2. Miri ja ho vaig dir en algun lloc, la teoria del caos... Un tribunal constitucional dóna per cul a Catalunya i un català classifica la selecció espanyola....

    ResponElimina
  3. son uns cabrons !

    pero es la realitat....hem d admetre ho...

    ResponElimina
  4. Per desgràcia és la realitat catalana: igual que hi ha 2 Espanyes, hi ha 2 Catalunyes, amb la diferència que nosaltres no es posem d'acord en gairebé res, i als espanyols, siguin de dretes o esquerres, no els hi costa res unir-se per donar-nos pel cul...

    De totes maneres, continuo pensant que tenim el que ens mereixem mentres hi hagi milers i milers de catalans que tot i les endinyades constants els hi moli Espanya, la roja i la mare que els va parir...

    ResponElimina
  5. Sort que ahir a la mani em vaig agenciar una estel·lada que ja he penjat degudament al balcó.
    Ara a esperar el gol de Sergio Ramos en pròpia porta amb l'1-1 en el marcador, minut 118....

    ResponElimina
  6. Miri, no puc estar més d'acord amb tot el que diu. Si li val de consol, espanya continua essent el mateix país de merda. Que guanyi algun titul en algun esport no vol dir res. Simplement és una anestèsia per a que la població espanyola ja de per si retardada no pensi en coses com el debat de l'estat de la nació.

    Tot i això comparteixo amb vostè l'odi de voler sortir al carrer amb un llançaflames a cremar espanyols el dia de la victòria mundialista.

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License