dilluns, 5 de juliol del 2010

Titulars d'última hora 11 Juliol

M'acabo de llevar de la becaina amb un malson que resumiré en uns titulars periodístics:

  • 15 milions d'espanyols (5 d'immigrants) surten al carrer per celebrar la victòria de la selecció espanyola davant Uruguay per 1-0 al minut 93.   
  • Això ha deixat en una mariconada el quasi milió de catalans que es van manifestar ahir sota el lema 'Som uns pringats, volem que ho decidiu tot per nosaltres'. 
  • El Ministeri de Cultura ha decidit, en una reunió d'urgència, començar a construir una rèplica de la recentment esfondrada Sagrada Familia (degut a irregularitats en la construcció del túnel de l'AVE) en la zona madrilenya de San Chinarro de cara a la nova candidatura olímpica de la ciutat pel 2020.
Manifestants en el seu pas per la Plaça de la Sagrada Família


Amb una mica de sort, espero que la cosa no vagi així...Si Espanya arriba a la final, de la mani només se'n parlarà a TV3.

5 comentaris:

  1. el pitjor serà veure com el mateix Passeig de Gràcia s'omple de senyeres el dissabte i de draps espanyols el diumenge... Em toca molt els collons, però Catalunya és així.

    El que més em costa d'entendre és que un català vulgui continuar formant part d'Espanya. Bàsicament ens han dit que de currar i pagar, i, sobretot, estar calladets...

    ResponElimina
  2. I en el moment de l'esfondrament, la imponent caiguda de les runes que dificulten (encara més) la manifestació, no hi havia un munt de polítics visitant les obres? Més que res per si van quedar colgats.

    ResponElimina
  3. Això ho ha somiat o era un anunci a Intereconomia tv?

    ResponElimina
  4. De la manifestació no se'n parlarà enlloc més de TV3, sigui quin sigui el resultat de la roja. Esperem que no es compleixin els punts d'aquest somni!

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License