dimecres, 10 de març del 2010

Caravana Solidària

Ha estat alliberada la cooperant segrestada per Al Qaeda. Es veu que la rua solidària que va anar de vacances a Mauritània (entre d'altres llocs) ja s'ha acabat per ella. Aviam si així se'ls treuen les ganes d'anar a fer fantasmades solidàries al tercer món i aprofitar de passada per fer un safari. De La Vega  assegura que no s'ha pagat cap rescat i jo va i m'ho crec. No sé si a aquests se'ls farà pagar el rescat igual que a qui rescaten a la muntanya i consideren que hi ha anat de forma "imprudent".
A mi tant me fa que els segresti Al Qaeda o Al Capone. El cas és que no crec que sigui necessari fer ostentació de solidaritat amb el risc que implica fanfarronejar davant de gent que ho passa malament de debó i no per una nevada i quatre dies sense electricitat.


Les ONGs han agafat el paper de l'esglèsia aprofitant-se de la mala consciència de les societats consumistes, però a mi no me la fotran. Pago impostos perquè un govern s'encarregui tant dels assumptes interns del país com dels exteriors i si no es fa bé, es vota a un altre govern. El que ja és ridícul és que es dediquin a fer rues de carnaval repartint carmelets per Àfrica com si fos Sant Medir.
Aviam si alliberen ara els altres dos, però sobretot que avisin abans el Rajoy, que si no s'ofèn.

4 comentaris:

  1. Dramatització telefònica:





    ZP- Es Al-Qaeda?

    AQ- Sí, sí, aquí es.

    ZP- Mire, que soy Zapatero...sí, el de las cejas...sí

    AQ- Dime, bomico, dime...

    ZP- Pues que mira, que a la catalana no la soltéis todavís, que es que estoy llamando a Rajoy y tiene el móvil apagado o fuera de cobertura y me sabe mal que dejéis a la chica suelta y él no se entere...

    AQ- Nada, nada, no te preocupes guapo, que te la guardo aquí un rato y ya me dices tú cuándo te va bien...


    ZP- Vale, adios, un abrazo...


    AQ- Un besote, tontorrón..

    ResponElimina
  2. Molt bona la comparació amb els rescats per perdre's per la muntanya. La imatge dels polítics a l'aeroport anant-la a rebre, "commovedora".

    ResponElimina
  3. Colla de prepotents, cabrons i irresponsables aquests cooperants...

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License