divendres, 19 de març del 2010

Democràcia participativa

L'alcalde Hereu ha tingut entre les seves brillants idees un exemple màxim de democràcia participativa. Ha considerat que els habitants empadronats a Barcelona majors de 16 anys tenen uns coneixements d'urbanisme tan elevats que es mereixen decidir per ells mateixos quina és la millor opció per reformar la Diagonal.  Hi ha crisi, però pasta per muntar aquests tinglados propagandístics sempre n'hi ha.


Els ciutadans no mereixen decidir si cal reformar la Diagonal o no (cosa que tampoc crec que siguin els ciutadans els que ho hagin de decidir, havent experts en urbanisme com hi ha) sino que han d'optar entre dues opcions (si carril central o carrils laterals bàsicament) que es venen a reduir al mateix concepte:
Anem a donar pel sac durant uns mesos a tots els negocis que hi hagi en el tram a reformar, que amb una mica de sort, els ofeguem-venen-es revaloritza perquè ara serà un passeig de collons-i tornem a fotre pelotazo.

Perquè en comptes de votar de forma tan participativa aquestes collonades, no ens deixen votar per fotre fora tots aquests pallassos?

3 comentaris:

  1. Això de fer-nos votar entre dues opcions quasi iguals i amb una tercera de "cap de les dues" per a amanir-ho... junt amb els Jocs d'Hivern. un nou invent del nostre alcalde per a fer-se notar.

    ResponElimina
  2. Una mica de paciència, ja falta poc per fer fora a tota aquesta colla d'incompentents!

    ResponElimina
  3. Al meu poble varen fer una cosa semblant quan l'ajuntament havia de comprar un edifici i aleatoriament ens va tocar a uns quants decidir per quin import (raonable) s'havia de comprar. Quan va tocar fer votacions em van fer una foto i vaig sortir als diaris!!!

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License