divendres, 5 de març del 2010

Toros dels collons

Ja fa uns pocs dies que no paren de treure als mitjans una altra vegada el tema dels toros que s'està debatint al Parlament.
El cas és parlar de tonteries i no afrontar els problemes de debó. A qui collons li importa això? La veritat és que a mi el tema dels toros me la porta bastant fluixa i tenint en compte com està el país, crec que és una mica una pèrdua de temps que els nostres polítics es dediquin a debatre "collonades" en comptes d'adreçar la situació.
Es veu que hi ha qui considera els toros un bé d'interès cultural (la Espe, míra-te-la ella que orgullosa amb el seu 'capote') i per altra banda qui considera que va en contra dels drets dels animals.


Per mi, es tracta simplement que no té sentit fer un espectacle de la mort d'un animal. A més, no crec que quedi massa tendre la carn d'un bitxo que mor pràcticament torturat. Els drets dels animals també són una mica relatius, perquè si no, ens fem tots vegetarians i potser ni això, que les plantes també han de tenir els seus drets. Jo, personalment, les úniques corrides que veig són al Youporn i les de toros no em motiven ni trobo que tinguin res a veure amb el meu concepte de cultura. De fet, ho trobo una mica una salvatjada.

5 comentaris:

  1. A mi els bous me la portaven fluixa... fins ahir. Ara que aquesta senyora surt a defensar "la fiesta nacional", he esdevingut un antitaurí talibà

    ResponElimina
  2. Com be diu les úniques "corridas" que valen la pena son les de youporn.

    Trobo de puta mare que ens desfem de tradicions estúpides però que no s'aturin
    amb els toros i segueixin amb el cristianisme i els calçots.

    ResponElimina
  3. Jo crec que sí que hi ha gent a qui li importa, de fet, es tracta d'una Iniciativa Legislativa Popular promoguda per més de 180.000 firmants.

    De fet, jo estic totalment a favor que les prohibeixin, juntament amb els correbous i altres salvatjades, precisament per això, perquè són una salvatjada. I també (perquè amagar-ho?)perquè representa l'espanyolisme més ranci.

    per altra banda estic d'acord en que hi ha altres prioritats molt més importants, però les prioritats és com tot, cadacú té les seves...

    ResponElimina
  4. És cert que hi ha altrs prioritats, pèrò no es pot fer tot a la vegada? És com els governs, que diuen que estan molt enfeinats en un tema i que no poden estar a tot. Coi, que no està dividit un govern en departaments? No poden treballar tots alhora? No estan justament per això?!
    Totalment d'acord amb el tema de l'abolició. No sé com hi ha gent que té estómac de veure-ho!

    ResponElimina
  5. Doncs jo no en parlo perquè no he anat mai a cap corrida. Això és com Avatar, que molta gent diu que és una puta merda sense haver-la vist (encara que efectivament sigui una puta merda).

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License