diumenge, 14 de març del 2010

Periodisme ficció

Resulta que un programa d'una cadena de televisió de Geòrgia (no la de 'Georgia on my mind', sino de l'altra que ningú no sap on queda) va fer una brometa que la gent no va acabar d'entendre sobre una possible invasió Russa al país. Es veu que la penya va flipar i hi ha hagut casos de desmais, infarts, gonorrea i sífilis entre els habitants de Can George; un caos.
Això m'ha fet pensar en la indefensió de la gent davant de falses notícies i que, perquè no, en benefici del sentiment general, estaria bé difondrer falses notícies per millorar el benestar de la societat. Aquí van unes quantes idees:

  • Endesa restableix en temps rècord el suministrament de llum a tots els clients de Catalunya. A més, destitueix la cúpula (que no còpula) directiva i nomena Josmar conseller delegat. Per poder realitzar la maniobra, d'una complexitat tècnica de nivells insospitats, ha hagut de deixar sense suministrament gran part de la comunitat de Madrid durant un període que, ara per ara, estimen que serà d'entre unes hores i unes setmanes.
  • En un acte de sentit comú que l'honra, sa majestat Joan Carles I, aboleix la monarquia degut a la baixa valoració que la corona espanyola ha tret en el darrer sondeig del CIS. En un emotiu discurs, ha anunciat que ell està per servir el poble i que si no se li valora el treball, dimiteix. Les seves darreres paraules com a monarca han estat: ja us apanyareu!

i va i s'ho creuen...
  • El Reial Madrid afronta el proper duel al Bernabéu contra el Barça amb les baixes de CR9, Xabi Alonso, i Casillas. El portugués presenta segons l'informe mèdic una distensió de tupé. Per la seva banda, el basc Xabi Alonso serà baixa degut a una sobrecàrrega a l'escrot, provocada per les constants discusions amb CR9 a l'hora de llençar faltes i penals. Casillas no ha estat convocat per Pellegrini, que ja no sap què fer perquè el fotin fora.

4 comentaris:

  1. Molt Bo, molt bo Doctor J.

    Jo, n'afegiré altra que a molts ens agradaria escoltar per aquestes contrades.


    El President de la Generalitat Valenciana Francesc Camps, per demostrar que ningú no li ha regalat cap vestit car, decideix anar amb xandall el que li queda de mandat. Els seus votants, que són més de bermudes i sabates de golf, no ho entenen i emigren tots a MadriT. La resta dels valencians (146 en total) es fan càrrec del país.

    ResponElimina
  2. "Periodisme-Ficció" és un oxímoron o una redundància?

    ResponElimina
  3. Remitjó, si ja fot mania el senyor Camps amb tratjo, amb xandall fa venir caguera (a més segur que seguiria portant mocasins).

    Josep, suposo que tractava de ser un oxímoron, però ben pensat...

    ResponElimina
  4. Molt gran!

    Per cert, parlant de periodisme, per sobrecàrrega a l'escrot la del Montilla després de sotmetre's a la tortura de la Terribes.

    Ho haveu vist?

    ResponElimina

Potser també t'interessa...

Related Posts with Thumbnails
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License